Contact

Samenwerken? Wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn, neem vooral contact met ons op via [email protected]

Onze expertise ligt op het snijvlak tussen kunst en technologie, maar vooral ook op het inhoudelijk en toegankelijk bespreken van hedendaagse ontwikkelingen in de kunsten. 

Elke zes weken zijn wij te gast bij het radioprogramma L1 Cultuurcafé om te praten op de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst en technologie voor een breed luisteraarspubliek. Soms maken wij een podcastaflevering in samenwerking met een culturele instelling of in het kader van een tentoonstelling (zie bijvoorbeeld aflevering 15 en 17). Daarnaast zijn wij te boeken als spreker, moderator of workshopleider tijdens evenementen of publieke programma’s over kunst en technologie. En we geven af en toe workshops en lezingen over hoe je een podcast maakt als wetenschappelijk onderzoeker aan andere onderzoekers (bijvoorbeeld voor de KNAW en Universiteit Maastricht). 

Daarnaast vinden we het supertof om van onze luisteraars te horen! Heb je een vraag of een wil je een kunstwerk of gadget tippen?  Stuur ons een berichtje via Instagram of een mailtje.